A lányom kedvence

Én gyerekkoromtól kezdve ismerem és szeretem is az avon termékeket, és azt kell mondjam, hogy édesanyám tényleg mindenre megtanított a smink és az arcápolás terén amit csak lehetett. Tudok gyönyörű nappali sminket csinálni magamnak, ami nem csak egyszerű és gyors, de gyönyörű is, hiszen nem túl erős, nem sok, mégis ad egy alap színt és egy ápoltságot a viselőjének, de ha szükség van rá, akkor tudok egy kicsit erőteljesebb, alkalmibb sminket is készíteni, és persze az erős smink sem akadály számomra, mert az anyukám valóban mindenre megtanított ezen a téren. Hihetetlen sokat köszönhetek neki, hiszen nem esek kétségbe, hogy ha hirtelen felkérést kapok sem, meg tudom csinálni magamnak az elegáns sminket is, ami tudom, hogy sok ember számára nehézségeket okoz sokszor.

Most mindenki gondolhatná, hogy iszonyat drága márkát termékekkel lehet vagy tudom megtenni mindezt, pedig ez nem igaz. Én csak az avon termékeit használom. Ezek ugyanis hihetetlen jó ár-érték arányban kaphatók, és maximálisan meg vagyok elégedve a tartósságukkal is. Persze. néha rá kell igazítani a sminkre, néha után kell dolgozni kicsit az elkészített összhatáson, hiszen órák elteltével azért mindig látszik a sminken az idő, de ez számomra egyáltalán nem probléma, és őszintén abban sem vagyok biztos, hogy a nagyon drága sminktermékekkel nem fordulna elő ugyanez.

Most pedig már azt is elmondhatom, hogy a lányom velem tanul, egészen egyszerűen ugyanolyan mélyen érdekli a téma mint annak idején engem. Már önállóan is tudna rendelni a pipereshop oldaláról, de azért még egy ideig biztosan együtt fogjuk nézegetni az oldalt és a kínálatát. A kedvence jelenleg ugyanis a zsákbamacsaka, hiszen fogalma sincs hogy mi lesz benne hogy ha megérkezik és kibontja. Jobb mint a kinder meglepetés, és nagyon jól érezzük magunkat nézelődés közben. Más pedig azt gondolom, hogy nem is számít.