A leggyakoribb probléma

Ismerek egy csapatot, akik nevét és elérhetőségét egyszerűen meg kell osszam mindenkivel, mert tudom, hogy mekkora probléma, ha valaki telefonja vagy bármilyen elektronikus készüléke, laptopja például meghibásodik. Hirtelen nem tudjuk hova forduljunk, keresgélni kezdünk, véleményeket olvasunk, ismerősöket kérdezünk meg tapasztalatokat kérünk. Nem könnyű kérdés, mert mindenki rengeteg dolgot tárol a telefonján, amire szüksége van, amire vigyázni kell, ami nélkül nem tudja ellátni a munkáját vagy nem tudja intézni a mindennapi dolgait, családi életét.

Én az iphone akkumulátor hibájával kerestem fel az iszereles csapatát, és hihetetlen csalódás volt számomra pozitív irányba ez a kis csapat. Tudtam, hogy szakmailag jók, mert az egyik nagyon jó barátom adta meg az elérhetőségüket, amikor egy közös konferencián a telefonom teljesen beadta a szolgálatot és szinte teljesen megbénultam, mert hát nekem is persze minden kódom, jegyzetem, telefonszámom és elérhetőségem a telefonomon van, amit ugye akkumulátor nélkül elég nehezen tudnék elérni. De hát mit van mit tenni, lenyeltem a békát, gondolván, hogy felkeresem a csapatot és majd segítenek. Ez a barátom tényleg csak olyan dolgokat ajánl ugyanis, amit már kipróbált és tényleg tudja, hogy jó.

Álmomban sem gondoltam volna azonban, hogy ennyire gyorsan és hihetetlen profi módon tudnak bánni a telefonokkal. Azonnal elmondtak róla mindent, és még az is kiderült, hogy a középső gombot jó lenne kicserélni, mert valószínű a sok használattól már nem igazán működik mindig jól és el fog romlani. Én megköszöntem az ajánlást és megkérdeztem mikorra tudják mindkét problémát megjavítani, és mivel egy nagyon jó határidőt és árat kaptam megcsináltattam mindkettőt. Azóta tökéletes a telefonom, és valóban gyorsabban tudom használni, mert már nem kell akár többször is rányomnom a középső gombra, hogy érzékeljen. Igazán hálás vagyok nekik.