A munkahelyem új ajánlása

Az ember a promóciós dolgoktól menekül. Nem szereti, feleslegesnek tartja, és úgy érzi, hogy valamit rá akarnak erőltetni. Sajnos bennem is kialakult már egy olyan érzés, hogy ha valamit promótálnak, akkor biztosan olyan termékről vagy szolgáltatásról van szó, amit nem tudnak eladni, nem fogy el, egyszóval valami gond van vele, és azonnal törlöm is a levelet, dobom ki a szórólapot. Persze ezzel a cégek nagyon nehéz helyzetbe kerültek, hiszen a rossz promóciók miatt a marketing ilyen területű eszközeit el is vesztették, éppen ezért ma már számtalan esetben nem is élnek vele.

Az én cégem, ahol közel kilenc éve dolgozok már a legújabban olyan emaileket küld, amiben szolgáltatásokat és termékeket, gyártókat ajánl. A kezdetben nem értettem, hogy mire fel találták ki ezeket a leveleket, aztán amikor a telefonom sajnos leesett és összetört a kijelző, akkor rájöttem. Emlékeztem ugyanis, hogy valamikor ajánlottak telefon szerviz szolgáltatást, és fel is hívtam a marketing osztályon dolgozó ismerősömet, hogy küldje már el nekem újra a levelet. Ő persze azonnal felháborodott, hogy miért kell azonnal kitörölni ezeket az üzeneteket, majd elmondtam neki, hogy nem gondoltam hogy szükségem lehet rá, és nem is értettem, hogy mire fel küldik ezeket, mire ő rávágta, hogy pont ezek miatt a telefonok miatt.

Nagyon sokat kértek már ugyanis ajánlást a marketing osztálytól a különböző problémák megoldására akár céges, akár magán tekintetben, hiszen ők tartják az összes partner céggel a kapcsolatot, és náluk jobban tényleg senki sem tudja, hogy ki dolgozik jól és nyújt jó szolgáltatást, terméket. Persze ezen én is azonnal elgondolkodtam, és igaza volt. Az előítéleteim miatt kellett nekem is telefonálnom. A https://xiaomiszervizshop.hu/ csapat elérhetőségét megkaptam, és azóta nem törlöm ki ezeket az ajánlásokat tartalmazó üzeneteket. Használtam is már belőle párat, és tényleg csak jó minőséget ajánlanak. A xiaomiszervizshop is állítom, hogy Budapest legjobb szerviz csapata.