Egy tökéletes csapat

Egy vállalkozás tökéletes fejlesztéséhez hihetetlen sok munkára és pontos, tökéletes tervekre van szükség, amit én talán pontosan ezért is hihetetlen fontosnak tartottam és e szerint működtem már az első perctől kezdve. Pontosan ezért alakulhatott úgy, hogy én már három éve tudom, hogy gépparkra lesz szükségünk és azt is tudtam, hogy melyik csapathoz fogok fordulni a kiválasztás és a beszerzés tekintetében. A https://odisys.hu/ csapatánál jobb szolgáltatást nyújtó céget ugyanis biztosan nem találnék erre a feladatra sosem. Tudom ugyanis, hogy szakmai tapasztalatukban kifejezetten magas szintet képviselnek, kedvesek és lelkiismeretes, odaadó munkát nyújtanak a hozzájuk fordulók számára, ami a maximális eredmény záloga a munkájukat tekintve.

Persze kellett idő, hogy eljusson odáig a cég, hogy megfelelő tartalékokkal és anyagi forrással rendelkezzünk ahhoz, hogy gépparkot tudjunk fejleszteni, de most végre eljött az idő, sőt, egy pályázaton is indultunk, aminek eredményeképp nem csak egy, hanem két gépet is be tudtunk szerezni. Az egyik egy kistraktor, a másik pedig egy professzionálisabb, nagyobb erőkifejtésre alkalmas traktor lett. Így aztán most már azt mondhatom, hogy a jövőben nem csak sokkal gyorsabban fogunk tudni túljutni a kötelező feladatokon, hanem hogy nagyobb területet is el fogunk tudni látni és meg fogunk tudni termelni. Ennek eredményeképp pedig azt gondolom, hogy legalább jövőre új termékekkel is meg fogunk tudni jelenni a piacon.

Ez pedig kifejezetten jó eredménnyel lesz a vállalkozás fejlődésére és így új lehetőségeket fog megnyitni előttünk. Szívügyemnek érzem és éreztem mindig is azt, hogy a mezőgazdaság területén egy olyan részt képviselhessünk, ami bár nem nagy mennyiségben, de iszonyat egészséges és jó minőségű termékeket, zöldséget és gyümölcsöt tud vinni a piacra. Az emberek pedig imádják ezt. Visszatérő vendégeink vannak, és nem hogy nem tudunk egész piac időt kitölteni a termékeinkkel, hanem már szinte verseny folyik hogy ki tud előbb érkezni, hogy biztosan haza tudjon vinni valamennyit az árunkból. Azt hiszem jó irányba haladunk, és abban is biztos vagyok, hogy még sok közös projektünk lesz az Odisys csapatával. Legalábbis remélem.