Nem volt könnyű, de megtaláltam a tökéletes megoldást

Én közel két éve léptem rá a saját céljaim és álmaim megvalósításának ösvényére. Elég sokat kellett sajnos várnom arra, hogy bele tudjak vágni a saját kis cukrászdám kialakításába, és talán nem is túl jókor kezdtem bele, hiszen a vírus időszak aztán nem várt nehézségeket okozott, de azt mondhatom hogy minden probléma ellenére fenn tudtam tartani a vállalkozásom. Sőt, ma már a kis ékszer cukrászdám is megnyitotta a kapuit a vásárlók előtt. Iszonyatosan imádom a sütiket készíteni és nem kevésbé szeretem az embereket is, így pedig azt mondhatom, hogy számomra ez a tökéletes munka, még akkor is, ha az elején meg kellett küzdeni minden egyes eladott darabért és vásárlóért. Nem volt könnyű a kezdeti időszak.

Nagyon sokat segített, hogy a nehézségek közeledtével iszonyatosan gyorsan tudtam lépni és elkészült a saját oldalam, amin rendelni is tudtak kiszállításra a környéken élők, így pedig tulajdonképpen egyetlen pillanatra sem maradtam munka nélkül. Persze akkor még nem volt lehetőségem a tökéletesre fejleszteni ezt a weboldalt, mert az ételfotózás budapest területén történő profi megoldására akkor még nem tudtam csapatot keresni, csak én készítettem néhány képet a termékekről, most azonban már ennek is vége, hiszen ma már a Fotoda csapata végzi számomra az ételfotózás mesterségét.

Iszonyatosan gyönyörű képeket készítenek nekem, amiért hálás vagyok, és persze látszik az oldal eredményességén is. Sokkal többen mernek rendelni nem csak otthonra, hanem akár vendégségbe is, szülinapra vagy más ünnepségre. Hihetetlen, hogy mennyivel eredményesebbé tették ezek a gyönyörű és egyben valósághű képek az oldalamat és annak működését. Csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot bárki számára.