Profik és hihetetlen gyorsak

Nekem van egy mottóm, amit a nagymamámtól tanultam még mikor nagyon pici gyerek voltam. Sosem fogom elfelejteni az értelmét sem, és azt sem, ahogy mindig mondogatta, hogy ha csinálsz valamit, azt teljes erőbedobással csináld és a lehető legjobb formában. Én mindig is eszerint éltem, és nagyon is sok mindent tudott a nagyi. Sikeres ugyanis csak így lehet az ember. Ma már egyedi tervezésű ékszereket készítek, nem is akármilyen minőségben és imádom. A munkám a hobbim, de csak precízen és maximalista módon lehet. Nem csak arra vonatkozik ez, hogy hogyan végzem a munkát vagy hogyan állok hozzá. Kifejezetten vonatkozik ez arra is, hogy milyen anyagokkal, milyen partnerekkel dolgozik az ember. Én ma már mindenből a legjobbat kutatom fel. Akkor is, ha az kicsit több időbe telik, vagy épp rengeteg energiába.

Legutóbb például webes céget kerestem, mert weboldalam készül, és hát ott is elég sokat mentem, hogy a legjobb csapattal elkészülhessen a legjobb oldalam. Ez pedig sokszor egyébként nem a legmenőbb vagy a legdrágább csapat, sőt. A legjobb nagyon sokszor teljesen máshol keresendő. Az ismerősök között. Én rengeteg ajánlásból választott partnerrel rendelkezem, de a kozmetikusom is ajánlásból érkezett és most már a termékfotó csapatom is.

Kellenek képek ugyanis az oldalra, és hát természetesen, hogy ha valamiből, akkor abból tényleg a legprofibb minőségre van szükségem, és ehhez úgy találtam meg nemrég a fotoda csapatát, hogy ismerősök körében érdeklődtem. Sok ipari tervező és egyéb már azért nem kis hírű ismerősöm van, akik termékei fenn vannak a világhálón, és közülük hárman is ezzel a csapattal dolgoznak, gondoltam, hogy biztosan nagyon jó minőséget fogok kapni, de attól sokkal többet is kaptam.

Egy nagyon professzionális, szakmailag teljesen képzett és tapasztalt, gyönyörű képeket készítő, lelkes és hihetetlen kedves csapatot találtam, akik keze alatt a képek szinte életre kelnek. Tökéletes a bevilágítás, a részletek a képen és a szín, nem beszélve a csillogásról, mindeközben viszont teljesen élethű a kép. Imádom őket, és csak ajánlani tudom a munkájukat bárkinek, akinek termékfotózás szükségeltetik.