A férjem örömére

Az én kapcsolatom a férjemmel mondhatni meseszerű. Mindenki azt mondta, hogy a szerelem elmúlik, és én mindig kijavítottam őket, hogy a szerelem nem tud elmúlni, csak át tud alakulni. És azt mondhatom, hogy nálunk ez pontosan így történik. Napról napra jobban és jobban szeretjük és tiszteljük egymást, persze a kezdeti tűz és a lila köd azért halványul. Én nem gondoltam volna, hogy ennyire harmonikusan és egyetértésben lehet élni egy emberrel. Nagyon örülök és hálás vagyok az életnek, hogy őt találtam meg és nem egy nehéz, szenvedős kapcsolat az életem része mint nagyon sok helyen a környezetemben látom. Persze azért nem jelenti azt, hogy nálunk nincsenek különbözőségek vagy viták, mert vannak, sőt, de ezeket is szépen és nyugodtan meg tudjuk beszélni és így a helyén tudjuk kezelni ezeket a dolgokat is.

A legutolsó ilyen nagyobb vitánk például a klímaszerelés budapest területén történő megoldásával volt kapcsolatos, hiszen rengeteg ajánlást kaptunk és rengeteg ajánlás érkezett, viszont nekem nagyon fontos volt, hogy olyan csapatra bízzuk ezt a feladatot, akik valóban tökéletes és számomra is élvezhető klíma rendszert tudnak kiépíteni, mert nagyon érzékeny vagyok a hidegre és a huzatra is egyformán sajnos. Számtalan munkahelyen volt már ez probléma, hogy igazság szerint a húsz fokos klímahasználat nálam már két  nap után is maradandó nyomokat hagy egy hétre az egészségemen, és számomra a huszonhárom fok lett volna az ideális, ami körülbelül tíz fokkal még mindig kevesebb volt mint a kinti hőmérséklet, azonban ez persze a férfiak számára nem igazán felelt meg a hosszú ujjú ing mellett.

Egy szó mint száz, és csak és kizárólag a djgepeszet csapatára kartam bízni a klímaszerelés feladatát, a férjem viszont az egyik ismerősben hitt. Én azonban annak az ismerősnek a klímarendszerétől egyszer már pórul jártam nyáron, így kiálltam a saját véleményem mellett, és persze jól is tettem. A djgepeszet ugyanis tökéletes klímarendszert szerelt fel nálunk is, ami napi használatban van azóta is, soha, semmi problémám nem volt tőle, az ismerős rendszerét azóta azonban már át kellett a családban szereltetni pontosan azért, mert az egyik gyerek nagyon érzékeny volt a használatára. Így aztán a férem örömére nem hagytam magam, és folyamatos, kellemes hűvös levegő van azóta is a lakásban egész nyáron.